RashnoLogo

کابینت آزمایشگاهی، قیمت و انواع

کابینت آزمایشگاهی

در این محتوا در رابطه با انواع کابینت آزمایشگاه صحبت میکنیم و برای اطلاع از قیمت کابینت آزمایشگاهی و یا دریافت مشاوره مستقیم با ما در تماس باشید. 02155847631

درباره کابینت آزمایشگاهی

کابینتهای آزمایشگاهی، از کابینت‌های بسیار مقاومی هستند که عموما با توجه به نوع متریال در برابر مواد شیمیایی مقاوم هستند، بدنه این نوع کابینتها بسته به نوع فعالیت فلز- استیل -MDF یا PVC  می‌باشد.

برای رویه این نوع کابینتها معمولا ازسنگهای ضد اسید استفاده می‌کنند که این سنگها میتواند از جنس گرانیت – سرامیک – کوارتز و یا متریالی چون HPL و PVC باشد.

قیمت کابینت آزمایشگاهی و خرید

کابینت های آزمایشگاهی به طور معمول دارای تنوع زیادی از بابت ساخت کابینت هستند و طبیعتا جنس کابینت و طول عمر آن در قیمت کابینت آزمایشگاه تاثیر گذار است، پس برای خرید آن در ابتدا نیاز به دریافت مشاوره دارید تا بهترین انتخاب را بسته به نیاز خود داشته باشید.

برای دریافت مشاوره خرید و آخرین قیمت کابینت های آزمایشگاهی با رشنولب در ارتباط باشید.

انواع کابینت آزمایشگاهی

1.کابینت زمینی

کابینت های زمینی علاوه بر نقش نگهداری مواد، به عنوان میز کار و سکو های آزمایشگاهی نیز قابل استفاده هستند. پایه های آنها بر روی کف آزمایشگاه تراز می شوند و اسکلت آن ها توسط پیچ و مهره هایی به دیوار آزمایشگاه متصل می شود تا حرکت و جابجایی نداشته باشند. این کابینت ها در  دو نوع چرخ دار و معلق وجود دارند:

کابینت آزمایشگاهی

2.کابینت چرخ دار

از هدف های بسیار مهم در طراحی کابینت های زمینی این است که هنگام نیاز به آسانی در آزمایشگاه جابجا شوند. پایه های این نوع از کابینت ها روی چهار چرخ قرار گرفته که حمل و نقل این وسیله را ممکن می‌سازد.

یکی از هدف های مهم طراحی کابینت های زمینی این می باشد که در هنگام نیاز به راحتی در آزمایشگاه جابجا خواهد شد. پایه های این نوع از کابینت بر روی چهار چرخ کوچک قرار دارد که حمل و نقل آن را ممکن می کند.

کابینت آزمایشگاهی

3.کابینت معلق

به دلیل نام این کابینت ها نباید فرض نمایید که این نوع از کابینت ها جزودسته بندی کابینت های دیواری می باشند. بر خلاف تصور این نوع در دسته بندی کابینت های زمینی قرار دارد که طراحی آن ها به این صورت می باشد که پایه ندارند و از بالا به فریم وصل هستند. خوبی این نوع از کابینت ها این می باشد که فضای زیر آن ها خالی می باشد و نظافت به راحتی انجام خواهد گرفت.

کابینت آزمایشگاهی

4.کابینت دیواری

این نوع از کابینت ها در ارتفاعی بالاتر قرار میگیرند تا فضای روی کابینت های زمینی برای استفاده بسیار مناسبتر باشد. این کابینت ها نقش نگهدارنده دارند ولی باید توجه کنید که موارد استفاده آن ها بیشتر در نگهداری اسناد و مدارک یا مواد غیر خطرناک و تجهیزات و لوازم سبک می باشد.با توجه به اینکه مکان های قرار گرفتن این کابینت‌ها در ارتفاع است و بسیار در دید قرار دارد، می توان از درهای شیشه ای در ساختن آن ها استفاده کرد. همچنین با نصب نمودن لامپ های فلوروسنت در زیر این کابینت ها می توان روشنایی و نور لازم برای کار را تامین کرد.

سکوبندی

ویژگی های کابینت های آزمایشگاهی

4.کابینت دیواری

  • بدنه کابین ها و کشو ها از جنس MDF به ضخامت 16 میلیمتر با روکش ملامینه سفید به همراه نوار لبه از جنس PVC ‌به ضخامت 2 میلیمتر.
  • درب کابین ها و کشو ها از جنس MDF‌ به ضخامت 16 میلیمتر با روکش دو طرفه از جنس HPL (فرمیکا) مقاوم به اسید و باز و خش به رنگ دلخواه کارفرما و ضخامت 6/0 میلیمتر (ضخامت نهایی چوب 17میلیمتر) و نوار لبه درب ها از نوع نوار PVC به ضخامت حداقل 2 میلیمتر.
  • ابعاد کمد ها 80×55×50 سانتیمتر و به صورت یک درب و یک کشو از MDF به ضخامت 16 میلیمتر با روکش ملامینه می باشد.
  • ترکیب کابینت و جای پا جهت نشستن افراد به صورت یک در میان می باشد.
  • انتهای جا پاها با MDF‌ به ضخامت 16 میلیمتر با روکش ملامینه دو درب سفید و در قسمت های که پشت آنها شیرهای تاسیساتی قرار میگیرد به صورت درب دار با لولای گازوری نوع مرغوب استتار گردیده است.
کابینت آزمایشگاهی
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *