RashnoLogo

انواع سمپلر ازمایشگاهی کدامند؟

در مطلبی از رشنو لب درباره سمپلر آزمایشگاهی صحبت کردیم، در اینجا سعی داریم تا با انواع سمپلر شما را آشنا سازیم با ما همراه باشید تا به طور کامل اطلاعات دقیقی را کسب نمایید.

سمپلر آزمایشگاهی چیست؟

سمپلر ازمایشگاهی که با نام میکروپیپت نیز شناخته شده است از ابزارهای ضروری هر آزمایشگاهی هستند که برای توزیع نمودن حجم های اندازه گیری شده از مایعات مورد استفاده قرار می‌گیرد.  سمپلرهای آزمایشگاهی به واسطه‌ی ایجاد خلاء بسیار کم در بالای محفظه ای که مایع را نگاه میدارد عمل می‌نماید، و به صورت دلواه این خلاء را برای بالا کشیدن و رها نمودن مایع طبق حجمی مطلوب آزاد می‌نماید.

انواع سمپلر:

1.سمپلر مولتی کانال

2.سمپلر تک کاناله

  1. سمپلر الکترونیکی

سمپلر مولتی کانال چیست؟

این سمپلر به شکل عجیبی انتقال مقدارهای پایین  مایع را انجام می‌دهد و دارای 8 تا 12 راس است. این سمپلر همانند یک سمپلر معمولی برای حجم های خاصی از یک یا چند میکرولیتر تا چند صد میکرو لیتر کالیبره شده اند. در هنگام انتخاب این وسیله باید حجمی با اندازه درست و مناسب با کار خود را انتخاب نمایید تا به صورت دقیق مایعات را انتقال دهید.

 

سمپلرازمایشگاهی

 

 

سمپلر تک کاناله چیست؟

این سمپلر توانایی انتقال بین 0 تا 2500 میکرولیتر از مایع را دارند، و به دو صورت: حجم ثابت و حجم متغیر وجود دارند. سمپلرهای با حجم متغیر دارای انعطاف پذیری تغییر حجم های مورد نیاز بر طبق یک ارزیابی خاص می‌باشند. مجموعه ای از سمپلرها که طیفی از 0 تا 100 میکرولیتر تحت پوشش قرار دهند برای کارها کافی هستند. برخی از ویژگی هایی که باید در این سمپلرهاغ به دنبالش بود شامل، معتبر سازی، آلودگی زدایی و کالیبراسیون ساده و همچنین سازگاری با نوک سمپلرهای است که در بازار وجود دارند .از مزیت هایی که سمپلرهای حجم ثابت دارند ای است که در روند کالیبراسیون توسط آزمایشگاههای کالیبراسیون  برعکس سمپلرهای متغیر، مشکلی بوجود نمی‌آورند.

سمپلر الکترونیکی چیست؟

سمپلرهای الکترونیکی جایگزین های ارگونومیک بسیار خوبی برای سمپلرهای دستی می‌باشند و راهی مناسب برای افزایش توان عملیاتی نمونه بدون ربات است. این سمپلرها به کاربر امکان ایجاد برنامه های سفارشی در دستگاه را می‌دهند تا میکروپیپت طبق شرایط مختلفی تغییر پیدا کند.

مقایسه سمپلر ثابت و متغیر

در آزمایشگاه هایی که یک کار را چندین بار انجام می‌دهند باید استفاده از سمپلر ثابت را در دستور کار خود قرار دهند. سمپلر متغیر همیشه در طیفهایی با حجم بالا بسیار دقیقتر از سمپلر های ثابت عمل می‌نمایند ولی از نظر تداوم دقت سمپلر ثابت بسیار مناسب تر است.

توجه داشته باشید که همانگونه که از نام سمپلر ثابت مشخص است دارای حجم ثابتی هستند و شما در کنار آن نیازمند به سمپلر متغیر نیز هستید.

سخن پایانی

چنانچه قصد خرید سمپلر آزمایشگاهی را دارید می‌توانید از طریق شماره زیر سفارش خود را بعد از کسب اطلاعات دقیق ثبت نمایید.

 

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *