RashnoLogo

آلومینیوم نیترات بدون آب

  • نام شیمیایی: آلومینیوم نیترات بدون آب نام تجاری: Aluminium Nitrate Nonahydrate
  • نام های دیگر: نیتریک اسید، آلومینیوم نیترات، نمک آلومینیوم
  • وزن مولکولی:375.13
  • فرمول مولکولی:  نیترات آلومینیوم بدون آب کد 101086 مرکAl(NO3)3・9H2O
  • نقطه ذوب: ˚C 73.9
  • نقطه جوش: ˚C 150
  • چگالی: g/cm31.72
  • وزن مولکولی:375.13
  • فرمول مولکولی: Al(NO3)3・9H2O
  • نقطه ذوب: ˚C 73.9
  • نقطه جوش: ˚C 150
  • چگالی: g/cm31.72

 

نوعی نمک که سفید رنگ و بدون بو می باشد و از اسید نیتریک به وجود می‌آید که فرمول هیدراته آن Al(NO3)3.9H2O است. این نمک در آب گرم حلالیت بالایی دارد و و به راحتی تجزیه می شود. این ماده قابل احتراق نیست با این حال یک ماده اکسید کننده است و میتواند خطر و ریسک حریق و انفجار را افزایش دهد.

آلومینیوم نیترات نانو هیدراته درتهیه کاغذهای روکش دار، تغییر دهنده مرکز ورقات و طبقه ها و در تیوپ های اشعه کاتد به عنوان عناصر گرمایی مورد استفاده قرار میگیرد. هم چنین به عنوان عامل دباغی، ضد عرق، عامل نیترات کننده، بازدارنده خوردگی شیمیایی، به عنوان کاتالیست کننده در تصفیه مواد نفتی و در استخراج اورانیوم مورد استفاده است.

مشخصات نیترات آلومینیوم

  • دمای ذوب: ۶۶ درجه سانتی‌گراد
  • دمای جوش: ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد (تجزیه میشود)
  • چگالی: ۲.۱۳ گرم بر سانتی متر مکعب
  • حلال ها: آب، اتانول، متانول و اتیلن گلیکول

نیترات آلومینیوم یک نمک سفید رنگ و محلول در آب اسید نیتریک است که معمولا به عنوان هیدرات کریستال (آلومینیوم نیترات نوناهیدرات با فرمول Al(NO۳)۳·۹H۲O در دسترس است. آلومینیوم نیترات را نمی توان از واکنش آلومینیوم با اسید نیتریک غلیظ سنتز کرد، زیرا آلومینیوم یک لایه رویینگی ایجاد می کند. در عوض، نیترات آلومینیوم می تواند از واکنش اسید نیتریک با کلرید آلومینیوم (III) تهیه شود.

نیتروسیل کلرید به عنوان محصول جانبی تولید می‌شود و به شکل گاز  از محلول‌ها به صورت حباب آزاد می‌شود. همچنین ممکن است نیترات آلومینیوم از یک واکنش‌های جانشینی دوگانه بین سولفات آلومینیوم و یک نمک نیترات با یک کاتیون مناسب مانند باریم، استرانتیوم، کلسیم، نقره یا سرب تهیه شود.

توضیحات کلی

نونآهیدرات نیترات آلومینیوم یک نمک آلومینیومی است که می توان آن را با حل کردن آلومینیوم یا هیدروکسید آلومینیوم در اسید نیتریک رقیق تهیه کرد. در تهیه کاغذهای عایق، لامینیت های هسته ترانسفورماتور و عناصر گرمایش لوله اشعه کاتدی استفاده می شود.
کاربرد
نونآهیدرات نیترات آلومینیوم می تواند به عنوان یک کاتالیزور برای سنتز استفاده شود:
ترکیبات β-آمینو کربونیل از طریق واکنش منیچ یک گلدانی.
بیس (ایندولیل) متان ها از طریق واکنش جانشینی الکتروفیلی ایندول ها با آلدئیدهای آروماتیک.
3،4-دی هیدروپیریمیدینون ها از طریق واکنش بیجینلی بدون حلال.

بسته بندی

100، 500 گرم در بطری پلی
2.5 کیلوگرم در بطری پلی
ویژگی ها و مزیت ها
به راحتی از طریق جداسازی فاز ساده قابل بازیابی است
قابل استفاده مجدد بدون از دست دادن مشخص فعالیت کاتالیزوری

خطرات آلومینیوم نیترات

نیترات آلومینیوم ممکن است آتش را تشدید کند. نیترات آلومینیوم یک اکسید کننده است. در صورت بلع سمی است. تماس با نیترات آلومینیوم باعث سوزش پوست، خوردگی پوست، آسیب جدی چشم، التهاب چشم و تحریک شدید چشم میشود. تقریبا تمام نیترات ها عامل اکسید کننده قوی هستند. برخی از کاتالیزورهای پلیمریزاسیون مانند آلکیل آلومینیوم در تماس با آب به شدت آنها واکنش نشان داده و می سوزند.

کاربرد نیترات آلومینیوم بدون آب کد 101086 مرک

نیترات آلومینیوم یک عامل اکسید کننده قوی است. در دباغی (چرم سازی)، دئودورانت‌ها، مهارکننده خوردگی، استخراج اورانیوم، پالایش نفت و به عنوان عامل نیتراسیون استفاده میشود.  نوناهیدرات و دیگر نیترات‌های آلومینیوم هیدراته دارای کاربردهای فراوانی هستند. این نمکها برای تولید آلومینیوم اکسید به منظور تهیه کاغذهای عایق، در المنت‌های گرمایشی لامپ پرتوی کاتدی و بر روی ورقه های هسته ای ترانسفورماتور استفاده می‌شود. نمک های هیدراته نیز برای استخراج عناصر اکتینید مورد استفاده قرار می‌گیرند. نیترات آلومینیوم در آزمایشگاه و کلاس درس نیز استفاده می‌شود.

نمایندگی مرک آلمان تقریبا در تمام عمر خود (غیراز دو دهه اخیر ) شرکت خصوصی بوده است. در سال 1995 تشکیلات قانونی شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد. البته هنوز هم 70 درصد سهام شرکت متعلق به خانواده مرک است. شیمی کهن  آماده ارائه خدمات در حوزه فروش مواد شیمیایی با برند مرک آلمان و با مناسب ترین قیمت به مشتریان می باشد.

این شرکت نمایندگی مرک آلمان در تهران را دارد. که  شما می توانید  هر ماده شیمیایی دیگر  را به هر میزان دلخواه و در انواع بسته بندی از این شرکت تهیه کنید. برای خرید  می توانید با کارشناسان فروش ما از طریق تماس تلفنی و یا واتساپ ارتباط برقرار کنید.

راهنمای ایمنی کار نیترات آلومینیوم بدون آب کد 101086 مرک

راهنمای کار با مواد اکسیدکننده

مواد اکسیدکننده موادی هستند که باعث آتش سوزی می شوند یا به گسترش آتش سوزی کمک می کنند. این مواد باید در مکانی سرد و دور از رطوبت نگهداری شوند. مواد اکسید کننده در صورت ترکیب شدن با مواد قابل اشتعال، مواد قابل انفجار تولید می¬کنند. برخی از مواد اکسیدکننده عبارتند از پرمنگنات پتاسیم، ترکیبات هیپو کلریت و هیپوهالید مانند وایتکس.

راهنمای حفاظت چشم :

در صورت سوختگی چشم با مواد شیمیایی خورنده، آن را با مقدار فراوان آب بشویید یا با حداقل یک لیتر محلول NaCl با غلظت %۰.۹ به مدت ۱۵ دقیقه بشویید. دقت کنید چشم ها کاملاٌ باز باشد و فشار آب زیاد نباشد. از کمپرس آب سرد استفاده کنید و سریعاً به پزشک مراجعه کنید.

جهت آشنایی با سایر مواد شیمیایی مورد نیاز در آزمایشگاهها اینجا کلیلک کنید

 

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در صورت نیاز با شماره 09017318079 تماس بگیرید